Smart lighting specialist

Over Luminext

Neem contact met mij op

Dimmen zodra het kan, verlichten wanneer nodig

Openbare verlichting is een van de grote energieverbruikers in gemeenten en provincies. De nieuwste verlichtingstechnologieën van Luminext zorgen ervoor dat de openbare verlichting alleen daar brandt waar en wanneer het nodig is.

Ruim 100 gemeenten, provincies en industriële bedrijven in Nederland en in Europa maken dagelijks gebruik van smart lighting van Luminext. Meer dan 100.000 slimme lichtpunten in de openbare ruimte worden hiermee beheerd en op afstand bestuurd.

De bewezen betrouwbare smart lighting systemen van Luminext zijn zeer geschikt voor grootschalige toepassing in steden, op snelwegen en in buitengebieden.

"61% van Nederland vindt dat de straatverlichting ’s nachts mag dimmen."

onderzoek peil.nl

15 jaar specialist in smart lighting

Luminext zorgt ervoor dat uw smart lighting systeem naadloos aansluit op de doelen. De account managers van Luminext zitten vanaf het eerste idee bij de klant aan tafel om op basis van de functionele wensen voor de openbare ruimte te adviseren over de technische mogelijkheden en om te ondersteunen in de besluitvorming.

De Luminizer beheer- en besturingssoftware voor openbare verlichting wordt in house bij Luminext ontwikkeld. Onze eigen software developers optimaliseren de software continu en spelen snel in op vragen van de software gebruikers.

Luminext is onafhankelijk speler en marktleider in Nederland op het gebied van smart lighting.

 

Luminext is ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd.

Lichtpunten beheerd of aangestuurd met Luminizer software

Ontmoet ons team

Bij Luminext werken mensen met ambitie. Samen met onze opdrachtgevers en partners maken we de buitenruimte energiezuinig en duurzaam.
werken bij luminext

Word onze nieuwe collega

Ontdek welke talenten matchen en solliciteer

Bekijk de vacatures
Alphen aan den Rijn slimme verlichting 2

Partnerships

Luminext gelooft in partnerships. Samen met onze partners bieden we robuuste dynamische verlichtingsoplossingen voor de openbare ruimte. Deze sluiten naadloos aan op de wensen van onze klant. Samen bereiken we meer.

Vind jouw smart lighting systeem


We geven je graag advies op maat. Neem vrijblijvend contact op met Marcel Hollanders.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marcel Hollanders
Marcel Hollanders

Account Manager