Waarom dynamisch verlichten

Over Luminext

Dimmen zodra het kan, verlichten wanneer nodig

Openbare verlichting is een van de grote energieverbruikers in gemeenten, provincies en de industrie. De nieuwste verlichtingstechnologieën van Luminext zorgen ervoor dat de verlichting alleen daar brandt waar en wanneer het nodig is.

Een veilige, comfortabele leefomgeving gaat heel goed samen met minder verlichten.

Met de dynamische verlichtingssystemen van Luminext dimt u de verlichting zoveel mogelijk. U verlicht alleen als het echt nodig is en zo bespaart u ruim 60% energie en vermindert u de operationele kosten voor beheer en onderhoud met 30%.

Als alle 3,5 miljoen straatlantaarns in Nederland dynamisch worden gemaakt, wordt ruim 35 miljoen euro aan energiekosten per jaar bespaard.

"61% van Nederland vindt dat de straatverlichting ’s nachts mag dimmen." 


onderzoek van peil.nl

15 jaar specialist in smart lighting

Elke dag maken ruim 100 gemeenten, provincies en industriële bedrijven in Nederland en in Europa gebruik van de robuuste hardware en stabiele software van Luminext voor het slim beheren en op afstand besturen van de verlichting in de buitenruimte.

Grootschalige toepassing

De bewezen betrouwbare smart lighting van Luminext is zeer geschikt voor grootschalige verlichtingsinstallaties in steden, op snelwegen en in buitengebieden.

Inhouse software development

Onze eigen software developers zijn dagelijks bezig met het doorontwikkelen van de Luminizer beheer- en besturingssoftware en samen met partners optimaliseren we continu onze toekomstbestendige hardware.

Advies op maat

De account managers van Luminext zitten graag vanaf het eerste idee bij de klant aan tafel voor gedegen advies en ondersteuning. Zo zorgen we ervoor dat onze oplossing naadloos aansluit op de wensen. Dichtbij en over de grens.

Luminext is onafhankelijk speler en marktleider in Nederland op het gebied van smart lighting en is partner van Eneco Groep.

Lichtpunten beheerd of aangestuurd met Luminizer software

 

Luminext is ISO 9001 en VCA* gecertificeerd.

Ontmoet ons team

Bij Luminext werken mensen met ambitie. Samen met onze opdrachtgevers en partners maken we de buitenruimte energiezuinig en duurzaam. Samen zetten we de schouders eronder voor het beste resultaat.
werken bij luminext

Word onze nieuwe collega

Ontdek welke talenten matchen en solliciteer

Bekijk de vacatures
Alphen aan den Rijn slimme verlichting 2

Word partner

Luminext gelooft in partnerships met behoud van ieders onafhankelijkheid. Samen met partners bieden we robuuste en betrouwbare dynamische verlichtingsoplossingen in de buitenruimte. Deze sluiten naadloos aan op de wensen van onze klant. Samen bereiken we meer.

Meer weten over Luminext?


We geven u graag advies op maat. Neem vrijblijvend contact op met Marcel Hollanders en stel uw vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marcel Hollanders

Senior Account Manager