We helpen u graag

Support

REGISTREER NU!: 30 oktober 2019 Luminext Smart Lighting Symposium

Support en informatie

Heeft u vragen over Luminizer software? Heeft u hulp nodig bij het installeren van onze hardware of heeft u een andere vraag? Onze Kennisbank en lijst met Veelgestelde Vragen helpen u verder.

Staat uw vraag er niet bij of heeft u niet gevonden wat je zocht? Stuur dan een e-mail of bel met de Luminext Support desk. We helpen u graag.

 

 

 

Kennisbank

Hier vindt u detailinformatie over onze producten en diensten.

Veelgestelde vragen

u kunt tot 70% energie besparen door te dimmen in combinatie met LED-verlichting. Uiteraard is de hoeveelheid te besparen energie afhankelijk van hoeveel en hoe vaak de verlichting wordt gedimd en het vermogen van het armatuur.
U heeft beheer- en besturingssoftware nodig en hardware, zoals een OLC en een gateway. Deze zorgen ervoor dat u met de verlichting kunt communiceren.
Met Luminizer heeft u de totale regie over de verlichting. Met Luminext Lichtmanagement beschikt u over alle tools voor assetmanagement, onderhoudsmanagement en storingsmanagement. De rapportages geven u inzicht in de kosten en de bedrijfsvoering. Met Luminext Connect & Control en Luminext On Demand voor het besturen van de dynamische verlichting verlicht u wanneer nodig en dimt u de lampen zodra het kan. Dat bespaart kosten en energie.
Door het compacte ontwerp van onze schakelende componenten passen deze in vrijwel elk armatuur. Heeft u specifieke vragen over behuizing of inbouw neem dan contact met ons op. We helpen u graag.
De systemen van Luminext zijn bewezen stabiel. Ze werken op basis van beveiligde communicatie en werken met alle merken verlichtingsapparatuur en IT-systemen. Bovendien zijn ze compact, daardoor passen ze in bijna alle armaturen.
Dynamische verlichting is de eerste echte Smart City-toepassing waar u nu al mee aan de slag kunt. De Luminizer software wordt continu doorontwikkeld en het verzamelen van data en het combineren van data die door sensoren worden verzameld is daar onderdeel van. Op niet al te lange termijn kunt u gegevens verzamelen en combineren over bijvoorbeeld de parkeerdichtheid in het centrum, de luchtkwaliteit, het weer en de actuele verkeersstroom naar de stad. Overschrijdt de uitkomst de gestelde norm? Dan stuurt u astmapatiënten het advies de binnenstad te mijden om benauwdheid te voorkomen.
De standaard garantie op dimsystemen bedraagt 1 jaar.
De verwachte levensduur van OLC’s is 15 tot 20 jaar.
De antenne is bij onze dimsystemen is ofwel geïntegreerd in de OLC of wordt in het armatuur geïnstalleerd. Omdat er geen antenne aan de buitenkant van het armatuur wordt gemonteerd, is de kans op defect minimaal.
Zhaga wil de standaard zijn voor interfaces tussen armaturen en lichtsystemen met als doel de uitwisseling van gegevens tussen de producten van verschillende leveranciers. Voor het toepassen van Zhaga wordt een apparaatje bevestigd aan de buitenkant van het armatuur. Luminext is ALiS gecertificeerd. De ALiS standaard maakt het mogelijk om systemen van verschillende leveranciers vanuit één beheeromgeving te monitoren en aan te sturen. Koppelingen zijn mogelijk met nagenoeg alle merken armaturen en verlichtingssystemen en met vrijwel alle gewenste IT-systemen. Het toevoegen van een extra apparaat op het armatuur is niet nodig.
Neem contact op met onze afdeling support, support@luminext.eu of tel. 0343-476673. We helpen u graag.

Niet gevonden wat u zocht?

Stuur een e-mail of bel met Luminext Support.

We helpen u graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ron Stalenhoef

Support Medewerker