We helpen je graag

Support

GESELECTEERD: Klimaatverandering tegengaan moet nu! Zo doen zij dat. duurzaambedrijfsleven.nl

Support en informatie

Heb je vragen over Luminizer software? Heb je hulp nodig bij het installeren van onze hardware of heb je een andere vraag? Onze Kennisbank en lijst met Veelgestelde Vragen helpen je verder.

Staat je vraag er niet bij of heb je niet gevonden wat je zocht? Stuur dan een e-mail of bel met de Luminext Support desk. We helpen je graag.

 

 

 

Kennisbank

Hier vind je detailinformatie over onze producten en diensten.

Veelgestelde vragen

Je kunt tot 70% energie besparen door te dimmen in combinatie met LED-verlichting. Uiteraard is de hoeveelheid te besparen energie afhankelijk van hoeveel en hoe vaak de verlichting wordt gedimd en het vermogen van het armatuur.
Je hebt beheer- en besturingssoftware nodig en hardware, zoals een OLC en een gateway. Deze zorgen ervoor dat je met de verlichting kunt communiceren.
Met Luminizer heb je de totale regie over de verlichting. Met Luminext Lichtmanagement beschik je over alle tools voor assetmanagement, onderhoudsmanagement en storingsmanagement. De rapportages geven je inzicht in de kosten en de bedrijfsvoering. Met Luminext Connect & Control en Luminext On Demand voor het besturen van de dynamische verlichting verlicht je wanneer nodig en dim je de lampen zodra het kan. Dat bespaart kosten en energie.
Door het compacte ontwerp van onze schakelende componenten passen deze in vrijwel elk armatuur. Heb je specifieke vragen over behuizing of inbouw neem dan even contact met ons op. We helpen je graag.
De systemen van Luminext zijn bewezen stabiel. Ze werken op basis van beveiligde communicatie en werken met alle merken verlichtingsapparatuur en IT-systemen. Bovendien zijn ze compact, daardoor passen ze in bijna alle armaturen.
Dynamische verlichting is de eerste echte Smart City-toepassing waar je nu al mee aan de slag kunt. De Luminizer software wordt continu doorontwikkeld en het verzamelen van data en het combineren van data die door sensoren worden verzameld is daar onderdeel van. Op niet al te lange termijn kun je gegevens verzamelen en combineren over bijvoorbeeld de parkeerdichtheid in het centrum, de luchtkwaliteit, het weer en de actuele verkeersstroom naar de stad. Overschrijdt de uitkomst de gestelde norm? Dan stuur je astmapatiënten het advies de binnenstad te mijden om benauwdheid te voorkomen.
De standaard garantie op dimsystemen bedraagt 1 jaar.
De verwachte levensduur van OLC’s is 15 tot 20 jaar.
De antenne is bij onze dimsystemen is ofwel geïntegreerd in de OLC of wordt in het armatuur geïnstalleerd. Omdat er geen antenne aan de buitenkant van het armatuur wordt gemonteerd, is de kans op defect minimaal.
Zhaga wil de standaard zijn voor interfaces tussen armaturen en lichtsystemen met als doel de uitwisseling van gegevens tussen de producten van verschillende leveranciers. Voor het toepassen van Zhaga wordt een apparaatje bevestigd aan de buitenkant van het armatuur. Luminext is ALiS gecertificeerd. De ALiS standaard maakt het mogelijk om systemen van verschillende leveranciers vanuit één beheeromgeving te monitoren en aan te sturen. Koppelingen zijn mogelijk met nagenoeg alle merken armaturen en verlichtingssystemen en met vrijwel alle gewenste IT-systemen. Het toevoegen van een extra apparaat op het armatuur is niet nodig.
Neem contact op met onze afdeling support, support@luminext.eu of tel. 0343-476673. We helpen je graag.

Niet gevonden wat je zocht?

Stuur een e-mail of bel met een van de medewerkers van de Luminext Support desk.

We helpen je graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marcel Bosman

Support Medewerker