We helpen u graag

Support

Support en informatie

Heeft u vragen over Luminizer software? Heeft u hulp nodig bij het installeren van onze hardware of heeft u een andere vraag? Onze Kennisbank en lijst met Veelgestelde Vragen helpen u verder.

Staat uw vraag er niet bij of heeft u niet gevonden wat je zocht? Stuur dan een e-mail of bel met de Luminext Support desk. We helpen u graag.

Kennisbank

Hier vindt u detailinformatie over onze producten en diensten.

Veelgestelde vragen

u kunt ruim 60%energie besparen door te dimmen in combinatie met LED-verlichting. Gebruikt u smart lighting om alleen te verlichten op basis van aanwezigheid van weggebruikers, dan kunt u zelfs tot 80% besparen. Uiteraard is de hoeveelheid te besparen energie afhankelijk van hoeveel en hoe vaak de verlichting wordt gedimd en het vermogen van de armaturen.
Smart lighting vermindert de operationele kosten. Door de automatische storings­ detectie behoort het arbeidsintensieve live schouwen tot het verleden. Ook het efficiënte, geautomatiseerde werkorderproces en de gedegen assetmanagementfuncties zorgen voor aanzienlijke besparingen in tijd en kosten.
Lichthinder voor inwoners en de natuur moet worden voorkomen. Met duurzame, dynamische verlichting is er voldoende licht op de weg waar nodig, terwijl er zo min mogelijk overlast wordt ervaren. Het lichtniveau is per straatlantaarn instelbaar en bij sommige typen zelfs per richting.
Een dynamisch verlichtingssysteem van Luminext bestaat uit hardware in de vorm van Luminext Outdoor Lamp Controllers, Gateways en de Luminizer beheer­- en besturingssoftware. Deze communiceren middels beveiligde verbindingen.
Met Luminizer Asset Management beheert u de assets, met Luminext Connect en control kunt u smart lighting besturen en monitoren en defecte verlichting detecteren en met Luminizer Maintenance organiseert u het onderhoud.
De Luminext smart lighting systemen functioneren uitstekend met alle merken en typen verlichtings­ apparatuur en sensoren waarmee u wilt werken. Hierdoor behoudt u alle keuzevrijheid voor armaturen en onderdelen, nu en in de toekomst. De open software is zo ingericht dat deze met externe databronnen kan worden gekoppeld. Dat maakt het aansturen van de verlichting op basis van externe informatie mogelijk. Zo kunnen systemen als het NDW­systeem en weerstations aan Luminizer worden gekoppeld om de verlichting aan te passen aan de actuele omstandigheden.
De systemen van Luminext zijn zeer robuust en stabiel. Ze zijn geschikt voor grootschalige toepassing en maken ook het uitbreiden van het bestaande dynamische areaal eenvoudig. Met de slimme Luminext systemen voor het beheren en besturen van de verlichting investeert u in een duurzame toekomstbestendige oplossing. Een smart lighting syteem van Luminext is een sterke bouwsteen voor elke Smart City.
- Eén systeem voor al uw verlichting - Robuust en beveiligd, grootschalig toepasbaar - Werkt met alle merken verlichtingscomponenten - Toekomstbestendig door mogelijke koppelingen met IT­ systemen - Complete software voor beheer, onderhoud en bediening - Slimme monitoring en managementinformatie
Luminizer is een compleet beheer­ en besturingsplatform voor alle armaturen en hardware in uw verlichtingsinstallatie. De mogelijkheden voor externe softwarekoppelingen zijn talrijk. Denk bijvoorbeeld aan een koppeling met het Klant Contact Centrum, GIS, ERP, financiële systemen en het onderhoudssysteem van uw aannemer.
Omdat Luminizer communiceert met alle typen en merken openbare verlichting, heeft u slechts één telemanagementsysteem nodig voor het beheren en besturen van alle lichtpunten in een areaal. Het handige dashboard en de slimme rapportages geven inzicht in de status van de verlichtings­ componenten en het energieverbruik en helpen bij het optimaliseren van de bedrijfsvoering.

Niet gevonden wat u zocht?

Stuur een e-mail of bel met Luminext Support.

We helpen u graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ron Stalenhoef

Support Medewerker