Herstel & onderhoud

Maintenance

Ik wil hier graag meer over weten

De openbare verlichting efficiënt onderhouden

De Luminizer Maintenance software vergemakkelijkt het onderhoud van de openbare verlichting. Het biedt alle tools voor efficiënt storings- en onderhoudsmanagement. Met het gebruik van deze module worden tijd en kosten bespaard.

  • Efficiënt onderhoud

    Slim onderhoudsmanagement en controle over werkorders en kosten.
  • Slim storingsmanagement

    Korte reparatietijden; de verlichting functioneert snel weer naar behoren.
  • Monitoring werkzaamheden

    Inzicht in de voortgang van werkorders en het aantal defectmeldingen.

Lees nu waar je op moet letten als je het onderhoudsmanagement wilt automatiseren

Efficiënt onderhoudsmanagement

Met Luminizer Maintenance wordt het storingsherstel en het onderhoud van de verlichtingsinstallaties georganiseerd en gepland. Van het aanmaken van een werkorder tot het gereed melden en betaalbaar stellen. Alles overzichtelijk in één systeem.

Van alle lichtmasten zijn de asset gegevens beschikbaar. Door bijvoorbeeld de defect- en onderhoudshistorie te combineren met de asset-gegevens, wordt duidelijk wanneer het tijd is voor onderhoud of vervanging.

Tijdbesparend storingsmanagement

Bij een storingsmelding zet de beheerder de werkorder in Luminizer Maintenance en wijst deze toe aan de aannemer. Alle benodigde asset- en storingsinformatie is voor de monteur inzichtelijk, zodat hij met de juiste materialen op pad kan.

Tijdens de reparatie registreert de monteur zijn werkzaamheden ter plaatse. Ook kan hij foto’s en opmerkingen toevoegen ter verduidelijking. Zo is iedereen altijd meteen op de hoogte van de voortgang van de reparatie. Registratie achteraf op kantoor niet nodig.

Koppeling met publieke storingsmeldingen-apps en portals

De gemeentelijke apps en portals waar inwoners defecte openbare verlichting melden, zijn te koppelen met Luminizer. Storingsmeldingen worden dan automatisch doorgestuurd naar Luminizer Maintenance, waarna de reparatie in gang wordt gezet.

In plaats van een koppeling is het ook mogelijk om inwoners via een link op de gemeente-website gebruik te laten maken van het publieke meldingsportaal voor openbare verlichting van Luminext.

 

Online monitoring

Het dashboard in Luminizer Maintenance geeft inzicht in de prestaties van de aannemer. Het laat de status zien van alle werkorders zodat actie kan worden ondernomen waar nodig. Zo is te zien hoeveel werkorders open staan, hoeveel er zijn afgehandeld en welke de deadline hebben overschreden.

Per werkorder is te monitoren hoe de werkzaamheden vorderen. De monteur zorgt ervoor dat het licht zo snel mogelijk weer naar behoren functioneert, waarna de werkorder ‘betaalbaar’ wordt gesteld.

Ik wil graag meer weten over Luminizer


We geven je graag advies op maat. Neem vrijblijvend contact op met Marcel Hollanders.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marcel Hollanders
Marcel Hollanders

Account Manager