Herstel & onderhoud

Maintenance

De openbare verlichting efficiënt onderhouden

Met de Luminizer Maintenance software zorgt u ervoor dat de openbare verlichting uitstekend functioneert. U heeft alle tools in handen voor efficiënt storings- en onderhoudsmanagement. U bespaart tijd en kosten en behoudt het overzicht.

  • Efficiënt onderhoud

    Slim onderhoudsmanagement en controle over werkorders en kosten.
  • Slim storingsmanagement

    Korte reparatietijden; de verlichting functioneert snel weer naar behoren.
  • Monitoring werkzaamheden

    Inzicht in de voortgang van werkorders en het aantal defectmeldingen.

Efficiënt onderhoudsmanagement

Met Luminizer Maintenance plant en organiseert u het storingsherstel en het onderhoud van de verlichtingsinstallaties. Van het aanmaken van een werkorder tot het gereed melden en betaalbaar stellen.  Alles overzichtelijk in één systeem.

Van alle lichtmasten heeft u de gegevens beschikbaar. Door bijvoorbeeld de defect- en onderhoudshistorie te combineren met de asset-gegevens, wordt duidelijk wanneer het tijd is voor onderhoud of vervanging.

Tijdbesparend storingsmanagement

Bij een storingsmelding zet de beheerder de werkorder in Luminizer Maintenance en wijst deze toe aan de aannemer. Alle benodigde asset- en storingsinformatie is voor de monteur inzichtelijk, zodat hij met de juiste materialen op pad gaat.

Tijdens de reparatie registreert de monteur zijn werkzaamheden ter plaatse. Ook kan hij foto’s en opmerkingen toevoegen ter verduidelijking. Zo is iedereen altijd meteen op de hoogte van de voortgang van de reparatie. Registratie achteraf op kantoor niet nodig.

Koppeling met publieke storingsmeldingen-apps en portals

De gemeentelijke apps en portals waar inwoners defecte openbare verlichting melden, zijn te koppelen met Luminizer. Storingsmeldingen worden dan automatisch doorgestuurd naar Luminizer Maintenance, waarna de reparatie in gang wordt gezet.

In plaats van een koppeling is het ook mogelijk om inwoners via een link op de gemeente-website gebruik te laten maken van het publieke meldingsportaal voor openbare verlichting van Luminext.

 

Online monitoring

Het dashboard in Luminizer Maintenance geeft inzicht in de prestaties van de aannemer. Het laat de status zien van alle werkorders zodat u actie kunt ondernemen waar nodig. U ziet hoeveel werkorders open staan, hoeveel er zijn afgehandeld en welke de deadline hebben overschreden.

Per werkorder kunt u bekijken hoe de werkzaamheden vorderen. De monteur zorgt ervoor dat het licht zo snel mogelijk weer naar behoren functioneert, waarna de werkorder ‘betaalbaar’ wordt gesteld.

Meer weten over Luminizer Maintenance?


We geven u graag advies op maat. Neem vrijblijvend contact op met Dirk Goetmakers en stel uw vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dirk Goetmakers

Senior Account Manager