Herstel & onderhoud

Maintenance

De openbare verlichting efficiënt onderhouden

Met de Luminizer Maintenance software zorgt u ervoor dat de openbare verlichting uitstekend functioneert. U heeft alle tools in handen voor efficiënt storings- en onderhoudsmanagement. U bespaart tijd en kosten en behoudt het overzicht.

  • Efficiënt onderhoud

    Slim onderhoudsmanagement en controle over werkorders en kosten.
  • Slim storingsmanagement

    Korte reparatietijden; de verlichting functioneert snel weer naar behoren.
  • Monitoring werkzaamheden

    Inzicht in de voortgang van werkorders en het aantal defectmeldingen.

Efficiënt onderhoudsmanagement

Met Luminizer Maintenance plant en organiseert u het storingsherstel en het onderhoud van de verlichtingsinstallaties. Van het aanmaken van een werkorder tot het gereed melden en betaalbaar stellen.  Alles overzichtelijk in één systeem.

Van alle lichtmasten heeft u de gegevens beschikbaar. Door bijvoorbeeld de defect- en onderhoudshistorie te combineren met de asset-gegevens, wordt duidelijk wanneer het tijd is voor onderhoud of vervanging.

Tijdbesparend storingsmanagement

Bij een storingsmelding zet de beheerder de werkorder eenvoudig in gang in Luminizer Maintenance. Om korte reparatietijden te realiseren, wordt de storing zo snel mogelijk toegewezen aan de aannemer. Alle benodigde asset- en storingsinformatie is voor de monteur inzichtelijk in Luminizer Maintenance. Hierdoor kan hij met de de juiste materialen aan de slag.

Tijdens de reparatie registreert de monteur ter plaatse direct zijn werkzaamheden in Luminizer Maintenance. Ook kan hij foto’s en opmerkingen toevoegen ter verduidelijking. Zo is iedereen altijd meteen op de hoogte van de status en de voortgang van de reparatie en is registratie achteraf op kantoor niet nodig.

Online monitoring

Het dashboard in Luminizer Maintenance laat de status zien van alle werkorders zodat u actie kunt ondernemen waar nodig. U ziet hoeveel werkorders open staan, hoeveel er zijn afgehandeld en welke de deadline hebben overschreden.

Per werkorder kunt u bekijken hoe de werkzaamheden vorderen. De monteur zorgt ervoor dat het licht zo snel mogelijk weer naar behoren functioneert, waarna de werkorder ‘betaalbaar’ wordt gesteld.

Meer weten over Luminizer Maintenance?


We geven u graag advies op maat. Neem vrijblijvend contact op met Dirk Goetmakers en stel uw vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dirk Goetmakers

Senior Account Manager