Beheer

Asset Management

UITGELICHT: Zhaga: Luminext en Remoticom starten samenwerking Lees het hier

Alle verlichtingsobjecten slim beheren

Met Luminizer Asset Management worden alle statische en dynamische verlichtingsobjecten in het areaal beheerd. Op kantoor of op de weg, de beheerder beschikt altijd over alle asset-informatie en bepaalt zelf welke gegevens worden opgenomen in de database.

  • Compleet assetbeheer

    Asset gegevens eenvoudig beheren. Alle data zijn altijd up to date.
  • Registreren en plannen

    Vlot gegevens registreren, actualiseren, combineren en vergelijken.
  • Overal inzichtelijk

    Alle data inzien waar en wanneer gewenst. Op tablet, laptop of smartphone.

Gebruiksvriendelijk assetbeheer

Met Luminizer Asset Management registreert en beheert de verlichtingsbeheerder de assetinformatie van alle lichtmasten en verlichtingsonderdelen in het areaal. Hij bepaalt zelf welke gegevens in de database worden opgenomen. De gegevens van alle verlichtingsassets zijn altijd in te zien.

De uiterst gebruiksvriendelijke cloud-based software is toegankelijk vanaf elk apparaat en op elke locatie. Op het beeldscherm wordt precies die informatie getoond die nodig is voor werkzaamheden of mutaties. Op de kaart of in een tabel.

Duidelijke tabel- en kaartweergave

Het aanpassen, selecteren, combineren en vergelijken van asset gegevens gaat eenvoudig in de tabel of door met de muis over de kaart te bewegen.

Gegevens zijn te exporteren naar en te importeren vanuit Excel en de functie voor bulkwijzigingen zorgt ervoor dat gegevens van meerdere assets in één keer zijn aan te passen. Dat bespaart veel tijd.

Inzicht met rapportages

De handige selectiefuncties, dashboards en rapportages ondersteunen bij het nemen van beslissingen. Zo kunnen projecten en onderhoudswerkzaamheden nauwkeurig worden gebudgetteerd en gepland.

In een oogopslag is bijvoorbeeld te zien welke armaturen van een bepaald merk in het areaal aan vervanging toe zijn. Daarvoor wordt gefilterd op armatuurmerk en plaatsingsdatum, in combinatie met de onderhoudshistorie.

Meer weten over Luminizer Asset Management?


We geven je graag advies op maat. Neem vrijblijvend contact op met Dirk Goetmakers en stel je vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dirk Goetmakers

Senior Account Manager