Beheer

Asset Management

Alle verlichtingsobjecten slim beheren

Met Luminizer Asset Management beheert u de verlichtingsobjecten in het areaal. Op kantoor of op de weg, u beschikt altijd over alle asset-informatie. U bepaalt welke gegevens belangrijk zijn en wat u in de database wilt opnemen.

  • Compleet assetbeheer

    Asset gegevens eenvoudig beheren. Alle data zijn altijd up to date.
  • Muteren en plannen

    Vlot gegevens registreren, actualiseren, combineren en vergelijken.
  • Overal beschikbaar

    Alle data inzien waar en wanneer u wilt. Op iPad, computer of smartphone.

Gebruiksvriendelijk assetbeheer

Met Luminizer Asset Management registreert en beheert u de assetinformatie van alle lichtmasten en verlichtingsonderdelen in het areaal. U bepaalt zelf welke gegevens u in de database wilt opnemen en u beschikt altijd over een compleet overzicht van alle assets.

De uiterst gebruiksvriendelijke cloud-based software is toegankelijk vanaf elk apparaat en op elke locatie. Op het beeldscherm ziet precies de informatie die u nodig heeft voor werkzaamheden of mutaties. Op de kaart of in een tabel.

Duidelijke tabel- en kaartweergave

Het aanpassen, selecteren, combineren en vergelijken van asset gegevens gaat eenvoudig in de tabel of door met de muis over de kaart te bewegen.

Gegevens zijn te exporteren naar en te importeren vanuit Excel en de functie voor bulkwijzigingen zorgt ervoor dat u gegevens van meerdere assets in één keer kunt aanpassen. Dat bespaart veel tijd.

Inzicht met rapportages

De handige selectiefuncties, dashboards en rapportages ondersteunen u bij het nemen van beslissingen. Zo kunt u projecten en onderhoudswerkzaamheden nauwkeurig budgetteren en plannen.

Wilt u bijvoor­beeld weten welke armaturen van een bepaald merk in het gewenste gebied aan vervanging toe zijn? Dan combineert u van dat areaal het merk met de plaatsingsdata en de onderhoudshistorie.

Meer weten over Luminizer Asset Management?


We geven u graag advies op maat. Neem vrijblijvend contact op met Dirk Goetmakers en stel uw vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dirk Goetmakers

Senior Account Manager