Beheer

Asset Management

Hier wil ik graag meer over weten

Alle verlichtingsobjecten slim beheren

Met Luminizer Asset Management worden alle statische en dynamische verlichtingsobjecten in het areaal beheerd. Op kantoor of op de weg, de beheerder beschikt altijd over alle asset-informatie en bepaalt zelf wat er wordt opgenomen in de database.

  • Compleet assetbeheer

    Asset gegevens eenvoudig beheren. Alle data zijn altijd up-to-date.
  • Registreren en plannen

    Vlot gegevens registreren, actualiseren, combineren en vergelijken.
  • Overal inzichtelijk

    Alle data inzien, altijd en overal. Op tablet, laptop of smartphone.

Ontdek nu hoe je geschikte beheersoftware kiest

Gebruiksvriendelijk assetbeheer

Met Luminizer Asset Management registreert en beheert de verlichtingsbeheerder de assetinformatie van alle lichtmasten en verlichtingsonderdelen in het areaal. Hij bepaalt zelf welke gegevens in de database worden opgenomen. De gegevens van alle verlichtingsassets zijn altijd in te zien.

De uiterst gebruiksvriendelijke cloud-based software is toegankelijk vanaf elk apparaat en op elke locatie. Op het beeldscherm wordt precies die informatie getoond die nodig is voor werkzaamheden of mutaties. Op de kaart of in een tabel.

Duidelijke tabel- en kaartweergave

Het aanpassen, selecteren, combineren en vergelijken van asset gegevens gaat eenvoudig in de tabel of door met de muis over de kaart te bewegen.

Gegevens zijn te exporteren naar en te importeren vanuit Excel en de functie voor bulkwijzigingen zorgt ervoor dat gegevens van meerdere assets in één keer zijn aan te passen. Dat bespaart veel tijd.

Inzicht met rapportages

De handige selectiefuncties, dashboards en rapportages ondersteunen bij het nemen van beslissingen. Zo kunnen projecten en onderhoudswerkzaamheden nauwkeurig worden gebudgetteerd en gepland.

In een oogopslag is bijvoorbeeld te zien welke armaturen van een bepaald merk in het areaal aan vervanging toe zijn. Daarvoor wordt gefilterd op armatuurmerk en plaatsingsdatum, in combinatie met de onderhoudshistorie.

Kom alles te weten over Luminizer Asset Management


We geven je graag advies op maat. Neem vrijblijvend contact op met Marcel Hollanders.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marcel Hollanders
Marcel Hollanders

Account Manager