Samen het beste resultaat

Partners

De kracht van partnerships

Luminext gelooft in partnerships. Die gaan we graag aan, en altijd met behoud van ieders onafhankelijkheid. Samen met onze partners bieden we robuuste en betrouwbare dynamische verlichtingsoplossingen in de buitenruimte. Samen bereiken we meer.

Luminext is altijd op zoek naar sterke partners. Aannemers, resellers, armaturenleveranciers en integrated partners. Als partners helpen we elkaar graag een stapje verder. We delen technische kennis en werken samen aan innovatieve concepten. Zo versterken we elkaars propositie in de markt.

We zorgen ervoor dat we vanaf het eerste idee bij onze klant aan tafel zitten voor gedegen advies en ondersteuning. Samen met onze partners zorgen we ervoor dat onze oplossing naadloos aansluit op de wensen van onze klant. Dichtbij en over de grens.

De flexibele, open systemen van Luminext maken het mogelijk andere merken software en hardware te koppelen en te integreren. Daarmee behouden onze klanten en onze partners alle vrijheid op het gebied van keuzes maken, nu en in de toekomst.

Het is mogelijk om de Luminext OLC’s af-fabriek in de armaturen te laten inbouwen. Dat is wel zo efficiënt, voor zowel de leverancier als voor de klant.

 Een van onze partners is het Belgische SmartNodes. We zijn exclusief distributeur van de SmartNodes bewegingsensoren in Nederland voor On Demand verlichtingsoplossingen.

Luminext is een zelfstandige onderneming en partner van Eneco Groep.

Onze partners - aannemers, advies

Onze partners - armaturen, technologie

Meer weten over partnerships?

 

Jasper Homma gaat graag met u in gesprek om samen de mogelijkheden en kansen te verkennen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jasper Homma

Channel & Partner Manager