Samen het beste resultaat

Partners

De kracht van partnerships

Luminext gelooft in partnerships. Samen met onze partners bieden we robuuste en betrouwbare dynamische verlichtingsoplossingen voor de openbare ruimte. Oplossingen die zijn afgestemd op de doelen van de gemeente of provincie en met technologische eigenschappen die aansluiten op de vereisten van de omgeving.

Luminext werkt samen met sterke partners, waaronder aannemers, armaturenleveranciers, hardware producenten en adviesbureaus.

Als partners helpen we elkaar graag verder. We delen onze kennis over smart lighting technologie, zodat de klant kan rekenen op gedegen advies bij het maken van keuzes en het nemen van beslissingen.

Zodra een aanbesteding wordt gepubliceerd, zitten onze specialisten samen met onze partners aan tafel. We zorgen ervoor dat ons aanbod goed aansluit op de vraag uit de markt. Dichtbij en over de grens.

Integratie
 De flexibele, open systemen van Luminext maken het mogelijk andere merken software en hardware te koppelen en te integreren. Daarmee behouden onze klanten en onze partners alle vrijheid op het gebied van keuzes maken, nu en in de toekomst.

Het is mogelijk om de Luminext OLC’s af-fabriek in de armaturen te laten inbouwen. Dat is zeer efficiënt, voor zowel de leverancier als voor de klant.

Luminext is een zelfstandige onderneming en partner van Eneco Groep.

Onze partners - aannemers

Onze partners - armaturen

Onze partners - technologie

Onze partners - advies

Benieuwd naar de partnership mogelijkheden?

 

Jasper Homma gaat graag met je in gesprek om samen de mogelijkheden en kansen te verkennen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.