Registreren - webinar 23 juni 2020

Webinar Smart Lighting - De ins & outs van Zhaga

Webinar Smart Lighting – De ins & outs van Zhaga

Dinsdag 23 juni 2020 – aanvang 10 uur

Registreer nu

Op 23 juni aanstaande staat er een Luminext Smart Lighting webinar op het programma. Tijdens dit webinar vertellen directeur Robert Tissing en product manager Patrick Janssen over de mogelijkheden met de nieuwe Zhaga standaard binnen het totale aanbod van smart lighting. De volgende onderdelen komen aan bod:

Programma Webinar Smart Lighting – Zhaga, de ins & outs

  • De overwegingen bij het kiezen van smart lighting technologie
  • Zhaga binnen het totale aanbod van smart lighting
  • Zhaga in de praktijk; discussie en vragen

Deelnemers
De webinar richt zich op beheerders, adviseurs en beleidsmedewerkers op het gebied van openbare ruimte, openbare verlichting of smart city bij gemeenten en provincies, adviseurs en leveranciers binnen de sector openbare verlichting en aannemers.

Registreer nu
Deze webinar vindt plaats op dinsdag 23 juni 2020 om 10 uur via Microsoft Teams. Einde 11 uur. Een dag van te voren ontvangt u de deelname-link. Deelname is kosteloos. Registreer via onderstaand inschrijfformulier.

Registreer nu

Registreer nu

 

Met het invullen en verzenden van dit formulier geef je Luminext toestemming om contact met je op te nemen over de activiteiten van Luminext. Je kunt die toestemming altijd weer intrekken. privacybeleid

Ook ga je met het invullen vian dit formulier akkoord met het live streamen en opnemen van dit webinar voor eventuele distributie en communicatiedoeleinden.