Registreren - webinar 17 september 2020

Het nut van één centrale cockpit voor alle openbare verlichting

Webinar Smart Lighting

Het nut van één centrale cockpit voor alle openbare verlichting

Op donderdag 17 september heeft dit Luminext Smart Lighting webinar plaatsgevonden. Het webinar ging over het beheren en aansturen van het veelzijdige openbare verlichtingslandschap met één centraal softwareplatform. De presentaties (met uitzondering van de videodelen) kun je downloaden; je vindt ze onderaan deze pagina.

Het slim managen van een veelzijdig openbare verlichtingslandschap

Voor elk deelgebied in de stad zijn er andere eisen als het om de openbare verlichting gaat. Zo is het in het uitgaansgebied prettig als de straatverlichting fel brandt zodra de kroegen sluiten, is extra goed zicht nodig voor meer veiligheid op gevaarlijke kruisingen en mag de openbare verlichting op stille wegen en in het buitengebied zoveel mogelijk worden gedimd om energie te besparen en voor natuurbehoud.

Deze verschillende functionaliteiten in de stad vragen om andere hardware en het is uiteraard wenselijk als die allemaal met één softwareplatform kunnen worden beheerd en aangestuurd. Tijdens dit webinar laten we zien hoe de Luminizer software fungeert als centrale cockpit voor het beheren, aansturen en monitoren van alle typen en merken verlichtingshardware.

Presentatie downloads

Luminext Smart Lighting Webinar 17 sep 2020 - door Marcel Hollanders en Leffert de Weerd

Meer weten over smart lighting en Luminizer?

 

Neem contact op met Marcel Hollanders en stel je vragen, hij helpt je graag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marcel Hollanders
Marcel Hollanders

Account Manager