Webinar: Inzicht in (ondergrondse) kabels en leidingen is essentieel voor effectief beheer van je openbare verlichting (OVL) areaal

Het optimaal beheren van een OVL-areaal gaat veel verder dan alleen inzicht hebben in een lichtmast, armatuur en eventueel een slimme oplossing als losstaande componenten. Een OVL-areaal is een onderling verbonden netwerk. Om dit in stand te houden en de analyse en opvolging van storingen mogelijk te maken is het waardevol om de samenhang tussen masten, kasten, armaturen, voedingsgroepen, fase aansluitingen, kabels en leidingen duidelijk in één centraal beeld te hebben. In de praktijk zien wij dat het gecombineerde inzicht tussen ondergrondse kabels en leidingen en de bovengrondse objecten vaak ontbreekt.

Nieuws

In het nieuws

In ‘Nieuws’ leest u de ‘need to know’ voor iedereen in de openbare verlichtingsbranche.

Ja, kabels en leidingen zijn vaak wel beschikbaar in een geografisch informatie (GIS) of CAD-systeem van de netbeheerder of, in het geval van een eigen netwerk, bij de eigen organisatie. Maar een GIS wordt als vrij complex ervaren, wijzigingen worden vaak niet overgenomen, het systeem is niet benaderbaar door de ingezette aannemer(s) en om een koppeling met een GIS-systeem te realiseren moet de eigen IT-afdeling worden ingeschakeld. Veel obstakels die ervoor zorgen dat de integratie vaak niet of nauwelijks aanwezig is, terwijl OVL-beheerders daardoor niet kunnen beschikken over de middelen om zijn/haar werk goed te kunnen uitvoeren.

Dat kan en moet anders! Wij nodigen je daarom van harte uit voor onze webinar: “Inzicht in (ondergrondse) kabels en leidingen is essentieel voor effectief beheer van je openbare verlichting (OVL) areaal”. Deze webinar zal 45 – 60 minuten duren en is te volgen via internet vanaf je eigen werkplek op dinsdag 28 mei om 11h00.

Tijdens deze webinar zullen wij een aantonen hoe het ook anders kan. De volgende agendapunten komen langs in de webinar:

  • Wij zullen laten zien waarom het zo belangrijk is om te beschikken over geïntegreerde data in een systeem;
  • Demonstratie van onze nieuwe softwaremodule Luminizer GRID. Hoe dit OVL-beheerders kan ondersteunen;
  • De gemeente Arnhem zal haar ervaringen delen over de inzet van Luminizer Grid en welke problemen dit voor Arnhem oplost.

Geïnteresseerd? Wij hopen u te mogen begroeten tijdens deze gratis webinar. Klik op onderstaande button om je in te schrijven.

 

Heb je vragen

Heb je vragen naar aanleiding van dit nieuwsartikel neem contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Yaroslav Dobrovolskii
Yaroslav Dobrovolskii

Business Analyst