Nieuws

OLC400 Zhaga maakt omgeving future proof

Neem contact met mij op

Standaardisatie en uitwisselbaarheid vormen de basis van smart lighting van de toekomst. Met de OLC400 Zhaga sluit Luminext aan bij de Zhaga standaard. De standaard maakt het mogelijk om hardware van verschillende leveranciers in het armatuur met elkaar te laten samenwerken. 

Nieuws

In het nieuws

In ‘Nieuws’ leest u de ‘need to know’ voor iedereen in de openbare verlichtingsbranche.

Op de toekomst voorbereid met OLC400 Zhaga

De OLC400 Zhaga is een lamp controller voor het op afstand aansturen, dimmen, monitoren en beheren van de openbare verlichting. Deze lamp controller is geschikt voor armaturen met een Zhaga connector. In combinatie met een D4i driver in het armatuur biedt de OLC400 Zhaga toegang tot de meest uitgebreide informatie die in het armatuur aanwezig is. De OLC400 Zhaga wordt met een eenvoudige draaibeweging op de Zhaga-connector van het armatuur bevestigd. Vooraf in de fabriek of achteraf op locatie.

Grootschalige toepassing

De OLC400 Zhaga en de bijbehorende Gateway RF4 maken gebruik van het ultra schaalbare, stabiele RF4-mesh netwerk met Wirepas technologie op 2.4 GHz. Omdat deze technologie wereldwijd door een groot aantal leveranciers wordt toegepast, is het een zeer flexibele en zekere oplossing.

Het RF4-verlichtingsnetwerk met OLC400 Zhaga en Gateway RF4 is onbeperkt uit te breiden en grootschalig toepasbaar; bijvoorbeeld in woonwijken, aan doorgaande wegen, met aan geluidssensoren gekoppelde calamiteitenverlichting en met straatverlichting die wordt geactiveerd door bewegingssensoren.

"GPS maakt het inregelen van OLC400 Zhaga eenvoudig"

Volledige integratie in Luminizer software

Het beheer en de besturing van de OLC400 Zhaga is volledig geïntegreerd in het Luminizer softwareplatform. Daarmee past deze lamp controller helemaal in de complete range smart lighting systemen van Luminext, waar voor elke gewenste toepassing een passende technologie beschikbaar is. De verschillende systemen kunnen naast elkaar in hetzelfde areaal gecombineerd worden en integraal bestuurd met Luminizer als centrale cockpit.

Features

  • Grootschalig toepasbaar
  • Geschikt voor alle armaturen met een Zhaga connector
  • Geïntegreerd in de Luminizer software
  • GPS, scheefstand- en lux-meting
  • Toegang tot alle informatie in de D4i driver
  • Ondersteunt 4 kanalen

 

Bekijk de RF4 datasheet

Ontdek jouw smart lighting systeem

 

We geven je graag advies op maat. Neem vrijblijvend contact op met Jasper Homma en stel je vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.