Luminizer Handleiding: Nu nog makkelijker en overzichtelijker!

Bij Luminext zijn wij continu bezig om het onze gebruikers zo makkelijk mogelijk te maken te werken met onze Luminizer software.  De Luminizer software is een applicatie voor professioneel gebruik en kent haar eigen werkwijze. Om het meeste uit Luminizer te halen, is het belangrijk deze werkwijze goed te begrijpen. Een goede handleiding helpt hierbij en ondersteunt onze gebruikers op een gestructureerde manier bij het gebruik van de applicatie. De handleiding beantwoordt tevens veelvoorkomende vragen, zodat gebruikers zelfstandig tot een oplossing kunnen komen. Vanaf heden is de nieuwe handleiding beschikbaar in Luminizer. Met deze update en make-over is de handleiding nog overzichtelijker en biedt zij een betere support.

Nieuws

In het nieuws

In ‘Nieuws’ leest u de ‘need to know’ voor iedereen in de openbare verlichtingsbranche.

Wat is er nieuw?

  • Overzichtelijke artikelen: De handleiding is nu opgedeeld in losse artikelen, waardoor je snel de informatie vindt die je nodig heeft.
  • Directe toegang: Vanuit complexe handelingen in Luminizer wordt je nu direct naar relevante artikelen in de handleiding geleid voor aanvullende toelichting.
  • Feedbackfunctie: Laat ons weten of een artikel nuttig was met een simpele duim omhoog of omlaag, dit helpt ons met het verbeteren v
  • an de handleiding.

 

Waar vind je de handleiding?

Je vindt de vernieuwde handleiding in Luminizer onder Profiel > Handleiding.

Jouw mening telt!

Wij zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe handleiding onze gebruikers zal helpen, maar wij zijn heel benieuwd wat jij hiervan vindt. Heb jij opmerkingen of suggesties voor verbeteringen, laat het ons weten.

Heb je vragen

Heb je vragen naar aanleiding van dit nieuwsartikel neem contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marcel Hollanders
Marcel Hollanders

Account Manager