Registreren - webinar 12 november 2020

Webinar - Wegwijs in de wereld van smart lighting lamp controllers

Webinar Smart Lighting

Wegwijs in de wereld van smart lighting lamp controllers

Op donderdag 12 november aanstaande vindt het eerstvolgende Luminext Smart Lighting webinar plaats. Tijdens dit webinar vertelt Robert Tissing over de verscheidenheid aan merken en typen outdoor lamp controllers. Wil je weten welke soorten er allemaal zijn en wanneer je kiest voor welk type? Registreer je dan nu.

 

Registreer nu

Woonwijken, rondwegen, buitengebieden en fietspaden; de verlichtingsdoelen en de functionele eisen aan de openbare verlichting in een gemeente verschillen per locatie. Van dimmen vanwege lichthinder tot extra verlichten ten behoeve van de verkeersveiligheid. Het brede scala aan smart lighting lamp controllers maakt het mogelijk om op elke locatie in een areaal smart lighting te realiseren die precies aansluit bij de lichtbehoefte.

Programma

  • De verschillende functionaliteiten en toepassingen van smart lighting
  • De overwegingen bij de keuze voor smart lighting technologie
  • De variëteiten aan smart lighting lamp controllers; de eigenschappen en verschillen
  • Het beheren en aansturen van verschillende typen smart lighting lamp controllers binnen één areaal
  • Vragen

Registreren 

Dit webinar vindt plaats op donderdag 12 november 2020 van 10.00 uur tot 11.00 uur. Deelname is kosteloos. Registreer je nu onderaan deze pagina.

Registreer nu

 

We zien ernaar uit je online te ontmoeten! 

Team Luminext

Registreer nu

 

Met het invullen en verzenden van dit formulier geef je Luminext toestemming om contact met je op te nemen over de activiteiten van Luminext. Je kunt die toestemming altijd weer intrekken. privacybeleid

Ook ga je met het invullen van dit formulier akkoord met het live streamen en opnemen van dit webinar voor eventuele distributie en communicatiedoeleinden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.