Registreer nu!

Webinar op 20 mei 2021

Ontdek hoe verschillende beleidsdoelen sneller worden behaald met slimme openbare verlichting

Wil je weten hoe slimme openbare verlichting bijdraagt aan het sneller behalen van verschillende beleidsdoelen in de gemeente? Neem dan deel aan dit webinar op 20 mei aanstaande.

Tijdens dit webinar vertelt Robert Tissing, directeur van Luminext, over de manieren waarop slimme openbare verlichting bijdraagt aan het behalen van verschillende beleidsdoelen voor de openbare ruimte, bijvoorbeeld op het gebied van mobiliteit, natuurbehoud, efficiency, energiebesparing en de veiligheid op straat.

 

Registreer nu

 

Onderwerpen

  • Hoe slimme openbare verlichting als actief instrument bijdraagt aan het behalen van meerdere beleidsdoelen in dopenbare ruimte  
  • De integratie van een slim openbare verlichtingsareaal binnen de totale geautomatiseerde openbare ruimte 

Deelnemers

Het webinar richt zich op bestuurders, beleidsadviseurs, beleidsmedewerkers en programmamanagers van gemeenten en provincies.

Registreer nu

Dit webinar vindt plaats op donderdag 20 mei 2021 om 10 uur via Microsoft Teams. Einde 11 uur. Een dag van te voren ontvang je de deelname-link. Deelname is kosteloos. Registreer nu via onderstaand inschrijfformulier.

 

Registreer nu

Registreer nu

 

Met het invullen en verzenden van dit formulier geeft u Luminext toestemming om contact met u op te nemen over de activiteiten van Luminext. U kunt die toestemming altijd weer intrekken. privacybeleid

Het webinar wordt live gestreamed en opgenomen voor communicatiedoeleinden.

  • ---
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.