Klaar voor de toekomst

Smart City & IoT

GESELECTEERD: Edam-Volendam kiest voor grootschalige implementatie smart lighting Lees waarom

Smart Cities ontwikkelen we samen

Met de nieuwste technologieën creëren we een leefomgeving waarin we prettig, comfortabel en veilig kunnen leven. Smart Cities waarin we op het juiste moment beschikken over de gewenste informatie. Hoe die ontwikkeling verder gaat, bepalen we met elkaar.

Ook straks wilt u alle kanten op kunnen als het gaat om smart city toepassingen. Daarom is het belangrijk nu te kiezen voor een beheer- en besturingsplatform waarmee u niet gebonden bent aan voorgeschreven leveranciers.

Luminizer is een onafhankelijk platform. De slimme software is te koppelen aan de sensoren, IT-systemen en armaturen die u in de toekomst wilt gebruiken. Luminizer is niet alleen geschikt voor het beheren en besturen van de verlichting, maar ook voor andere objecten in de buitenruimte.

Kies voor onafhankelijk

Samen ontwikkelen 

Samen met partners ontwikkelen we de technologie van morgen. Met bijvoorbeeld sensorfabrikanten, app ontwikkelaars, gemeenten en het bedrijfsleven.

Samen ontwikkelen we systemen met sensoren die in Smart Cities data verzamelen uit de omgeving. In een open softwareplatform als Luminizer worden deze verwerkt tot informatie. Uiteindelijk komt deze via een app of website terecht bij de inwoners van de stad. Precies op het moment dat ze er behoefte aan hebben.

Kom samen ontwikkelen

Van gedachten wisselen over Smart Cities?

 

Dat doen we graag! Neem vrijblijvend contact op met directeur Robert Tissing en stel uw vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Robert Tissing

Algemeen Directeur