Luminext integreert beelden van Cyclomedia in Luminizer

Luminext integreert beelden van Cyclomedia in Luminizer

Gebruikers van Luminizer met een licentie bij Cyclomedia kunnen vanuit onze software met een druk op de knop de nieuwe Street Smart viewer openen en de gewenste situatie visualiseren.

Nieuws

In het nieuws

In ‘Nieuws’ leest u de ‘need to know’ voor iedereen in de openbare verlichtingsbranche.

In de Luminizer de beheer- en besturingssoftware voor openbare verlichting kunnen gebruikers al zelf verschillende kaartlagen kiezen, of WMS lagen oproepen. Daarnaast was het al mogelijk om visueel de omgeving van een lichtobject te bekijken met behulp van Google Street View. Daar hebben wij nu een nieuwe functionaliteit aan toegevoegd.

Omdat de behoefte aan beelden van hogere kwaliteit steeds groter wordt, hebben wij mogelijk gemaakt om de Street Smart beelden van Cyclomedia direct binnen onze Luminizer te gebruiken . Gebruikers van Luminizer met een licentie bij Cyclomedia kunnen vanuit onze software met een druk op de knop de nieuwe Street Smart viewer openen en de gewenste situatie visualiseren.

Door deze samenwerking met Cyclomedia hebben wij de functionaliteit van Luminizer weer verder kunnen uitbreiden en hebben we een nieuwe stap gezet om het meest complete pakket kunnen aan onze klanten te bieden, waar ze in de breedste zin van het woord de openbare verlichting kunnen beheren.

Wil jij gebruiken van de Street Smart integratie in Luminizer? Neem dan contact met ons op.

Op de website van Cyclomedia staat een use-case uitgewerkt: Luminext beheert openbare verlichting met behulp van Street Smart integratie.