Controle over assets en onderhoud

Lichtmanagement

GESELECTEERD: Klimaatverandering tegengaan moet nu! Zo doen zij dat. duurzaambedrijfsleven.nl

Assetbeheer en onderhoud efficiënt georganiseerd

Met Luminext Lichtmanagement zorg je dat de verlichting in de buitenruimte uitstekend functioneert. je hebt alle tools in handen voor efficiënt asset beheer en storings- en onderhoudsmanagement. Je bespaart tijd en kosten en hebt de totale controle.

  • Compleet beheer

    Eenvoudig asset gegevens beheren. Alle data zijn altijd en overal up to date.
  • Efficiënt onderhoud

    Slim onderhoudsmanagement en controle over herstelwerkzaamheden en kosten.
  • Duidelijke rapportages

    Overzichtelijke informatie voor budgettering, planning en bedrijfsvoering.

Gebruiksvriendelijk assetbeheer

Met Luminext Lichtmanagement registreer en beheer je alle assetinformatie van elk lichtpunt. De uiterst gebruiksvriendelijke cloud-based assetbeheer-software is toegankelijk vanaf elk apparaat en het laat precies die informatie zien die jij nodig hebt.

Het inventariseren, selecteren en vergelijken van assetgegevens gaat eenvoudig. Net als het importeren, exporteren en actualiseren. De handige functie voor bulkwijzigingen bespaart je veel tijd.

Efficiënt onderhoudsmanagement

De Lichtmanagement onderhoudmodule maakt pro-actief en efficiënt onderhoud van de verlichting mogelijk.

Van alle verlichting heb je de gegevens als de plaatsingsdata van de armaturen, de leverancier, de storingshistorie en de actuele lampspanning beschikbaar. Door die te combineren, kun je remplace- en onderhoudswerkzaamheden nauwkeurig plannen. Ook het aanmaken van een werkorder doe je in een handomdraai.

Tijdbesparend storingsmanagement

Met slimme storingsmanagement tools zet je snel de werkorderafhandeling in gang en realiseer je korte reparatietijden. Doordat het licht snel weer brandt, wordt het buiten veiliger.

De monteur ontvangt alle benodigde asset- en storingsinformatie in de Luminizer LampApp op zijn tablet. Tijdens de reparatie kan hij direct zijn werkzaamheden invoeren en foto’s, vragen en opmerkingen toevoegen.

Zodra de monteur de klus heeft afgerond, geeft hij dit door via de app. Dat scheelt dubbel werk op kantoor en zo is iedereen direct op de hoogte.

Inzicht met rapportages

De handige selectiefuncties, dashboards en rapportages ondersteunen bij het nemen van beslissingen. Ze helpen bij het maken van keuzes op het gebied van efficiency, kostenreductie en energiebesparing.

Door de financiële gegevens in Luminizer te combineren met de rapportages van werkorders, storingen, remplace en nieuwe projecten, zie je in één in oogopslag wat de kosten worden en kun je snel en accuraat budgetteren.

Lees over lichtmanagement in de brochure

Meer weten over licht- management?


We helpen je graag! Neem vrijblijvend contact op met onze account manager Marcel Hollanders en stel je vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marcel Hollanders

Account Manager