Controle over assets en onderhoud

Lichtmanagement

GESELECTEERD: Edam-Volendam kiest voor grootschalige implementatie smart lighting Lees waarom

Beheer en onderhoud efficiënt georganiseerd

Met Luminext Lichtmanagement zorgt u ervoor dat de openbare verlichting uitstekend functioneert. U heeft alle tools in handen voor efficiënt asset beheer en storings- en onderhoudsmanagement. U bespaart tijd en kosten en hebt de totale controle.

  • Compleet asset beheer

    Eenvoudig asset gegevens beheren. Alle data zijn altijd en overal up to date.
  • Efficiënt onderhoud

    Slim onderhoudsmanagement en controle over werkorders en kosten.
  • Duidelijke rapportages

    Overzichtelijke informatie voor budgettering, planning en bedrijfsvoering.

Gebruiksvriendelijk assetbeheer

Met Luminext Lichtmanagement registreert en beheert u alle assetinformatie van elk lichtpunt. De uiterst gebruiksvriendelijke cloud-based assetbeheer-software is toegankelijk vanaf elk apparaat en het laat precies die informatie zien die u nodig heeft.

Het inventariseren, selecteren en vergelijken van assetgegevens gaat eenvoudig. Net als het importeren, exporteren en actualiseren. De handige functie voor bulkwijzigingen bespaart u veel tijd.

Efficiënt onderhoudsmanagement

Met de Lichtmanagement onderhoudsmodule zorgt u pro-actief voor efficiënt onderhoud.

Van alle verlichting heeft u de gegevens beschikbaar, zoals de plaatsingsdata van de armaturen, de leverancier, de storingshistorie en de actuele lampspanning. Door die te combineren, kunt u remplace- en onderhoudswerkzaamheden nauwkeurig plannen. Ook het aanmaken van een werkorder doet u in een handomdraai.

Tijdbesparend storingsmanagement

Met slimme storingsmanagement tools zet u snel de werkorderafhandeling in gang en realiseert u korte reparatietijden. Doordat het licht snel weer brandt, wordt het buiten veiliger.

De monteur ontvangt alle benodigde asset- en storingsinformatie in de Luminizer LampApp op zijn tablet. Tijdens de reparatie kan hij direct zijn werkzaamheden invoeren en foto’s, vragen en opmerkingen toevoegen.

Zodra de monteur de klus heeft afgerond, geeft hij dit door via de app. Dat scheelt dubbel werk op kantoor en zo is iedereen direct op de hoogte.

Inzicht met rapportages

De handige selectiefuncties, dashboards en rapportages ondersteunen u bij het nemen van beslissingen. Ze helpen bij het maken van keuzes op het gebied van efficiency, kostenreductie en energiebesparing.

Door de financiële gegevens in Luminizer te combineren met de rapportages van werkorders, storingen, remplace en nieuwe projecten, ziet u in één in oogopslag wat de kosten worden en kunt u snel en accuraat budgetteren.

Lees over lichtmanagement in de brochure

Meer weten over licht- management?


We geven u graag advies op maat. Neem vrijblijvend contact op met Sanne Vreeken en stel uw vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sanne Vreeken

Sales Binnendienst