• 'De Open API maakt externe softwarekoppelingen mogelijk'

  • 1

We realiseren ons dat uw beslissing om de verlichting dynamisch te maken enorme veranderingen voor de installatie en de processen met zich meebrengt. Daarom kunt u altijd rekenen op het professionele advies en de goede service van onze medewerkers.

Specialist voor uw OVL projecten

Luminext heeft zeer veel kennis van het dynamisch maken van de openbare verlichting. Daarbij wordt de automatiseringstechnologie gecombineerd met moderne communicatietechnieken. We hebben meer dan 10 jaar specialistische ervaring op dit gebied. Onder meer met de grootste dynamische openbare verlichtingsprojecten die er tot nu toe zijn opgeleverd. Kennis en ervaring delen we graag met u. Zodat we de buitenverlichting in uw gebied precies kunnen afstemmen op wensen.


24/7 ondersteuning 

In alle fases van uw verlichtingsproject kunt u rekenen op onze service en ondersteuning. Tijdens de voorbereiding, gedurende de realisatie en na oplevering. 

 

Vragen over Luminizer, storingen en installaties

Gebruikt u Luminizer en heeft u daarover een vraag? Stuur uw e-mail naar Marjolein van Koningsveld via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel haar even via 0343-476673. U kunt in Luminizer ook klikken op de i, die vindt u rechtsboven op het scherm. 


Heeft u een vraag over een installatie of over een storing? Marjolein ontvangt uw bericht bij voorkeur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 0343-476673.

 

Service en support - Lees meer