Klaar voor de toekomst

Smart City & IoT

Toekomstgerichte keuzes

De nieuwste technologieën worden toegepast voor het creëren van de leefomgeving van morgen, waarin we prettig, comfortabel en veilig kunnen leven. Smart Cities waarin we op het juiste moment beschikken over de informatie waaraan we op dat moment behoefte hebben. Welke behoeften dat straks zijn, dat weet niemand nog precies.

Ook straks wilt u alle kanten op kunnen als het gaat om smart city toepassingen. Daarom is het belangrijk nu te kiezen voor een beheer- en besturingsplatform voor de openbare verlichting waarmee u onafhankelijk bent in het maken van keuzes.

Met de open smart lighting systemen van Luminext bent u onafhankelijk van leveranciers en vrij in het maken van keuzes. Nu en in de toekomst. De systemen zijn geschikt voor alle merken en typen sensoren en armaturen. Bovendien is het mogelijk de Luminizer software te koppelen aan andere IT-systemen en Smart City control platforms.

Grootschalige toepassing

De robuuste smart lighting systemen van Luminext zijn geschikt voor grootschalige toepassing in steden en buitengebieden. Juist met een compleet dynamische netwerk geniet u van de grootste duurzame voordelen, zoals kostenbesparing door automatische storingsdetectie en energiebesparing en minder lichtvervuiling door de verlichting te dimmen.

Luminext smart lighting wordt steeds verder doorontwikkeld zodat ze aansluit bij de vraag van onze klanten en geschikt blijft voor de toepassingen van morgen.

Van gedachten wisselen over Smart Cities?

 

Dat doen we graag! Neem vrijblijvend contact op met directeur Robert Tissing en stel uw vragen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Robert Tissing

General Director