Altijd de regie

Connect & Control verlichting

GESELECTEERD: Edam-Volendam kiest voor grootschalige implementatie smart lighting Lees waarom

Altijd de regie met Connect & Control verlichting

Met Luminext Connect & Control kiest u zelf de lichtsterkte. Op afstand bepaalt u wanneer de lampen branden en op welk lichtniveau. Door de verlichting te dimmen in de stille uren, bespaart u energie en is er minder lichthinder voor de omwonenden.

  • Lagere kosten

    Op afstand het lichtniveau bepalen, energie en kosten besparen.
  • Duurzaam

    De verlichting dimmen verlaagt de CO2 uitstoot en geeft minder lichthinder.
  • Meer veiligheid

    Verlichten op drukke momenten en waar het nodig is voor comfort en veiligheid.

Op afstand de verlichting besturen

Bij Connect & Control verlichting worden alle armaturen voorzien van een Outdoor Lamp Controller (OLC). Ze vormen een intelligent netwerk. Omdat de OLC’s met elkaar en met de Luminizer software communiceren, kunt u de verlichting op afstand besturen en monitoren. U heeft de totale controle.

Om de verlichting te kunnen dimmen, krijgt elke groep lichtmasten een eigen dimschema, afgestemd op de behoefte aan verlichting. Zo kiest u voor royaal verlichten in de spits en dimt u de verlichting ’s nachts als het rustig is op straat.

Automatische storingsdetectie

Live schouwen is niet meer nodig bij Connect en Control verlichting. Is er een lamp defect, dan signaleert Luminizer dat direct.

De automatische storingsdetectie stelt u in staat de reparatie snel in gang te zetten. Zo brandt de lamp spoedig weer en dat is goed voor de veiligheid op straat.

 Real-time inzicht in de verlichtingsinstallatie

Luminizer geeft u inzicht in de statussen van alle lampen en verlichtingsonderdelen. Op het device management dashboard ziet u in één oogopslag of er sprake is van een kapotte lamp, een VSA zonder spanning, een gateway die offline is of een storing in de communicatie.

Het beheer- en besturingssysteem controleert ook of de dimschema’s werkelijk zijn uitgevoerd zoals u dat vooraf hebt ingesteld.

 

 Slimme energierapportages

Met Luminext Connect & Control heeft u inzicht in het werkelijke energieverbruik van de verlichtingsinstallatie. Van elke lamp wordt het stroomverbruik geregistreerd.

De rapportages helpen u om de juiste besparingsmaatregelen te nemen, de geplande levensduur van de armaturen inzichtelijk te maken en de dimschema’s te optimaliseren.

Luminext Connect & Control producten

Ontdek onze producten voor Connect & Control verlichting.

Meer weten over dynamisch verlichten?

We geven u graag advies op maat. Neem vrijblijvend contact op met onze account manager Marcel Hollanders en stel uw vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marcel Hollanders

Senior Account Manager