Altijd de regie

Connect & Control verlichting

GESELECTEERD: Klimaatverandering tegengaan moet nu! Zo doen zij dat. duurzaambedrijfsleven.nl

Altijd de regie met Connect & Control verlichting

Met Luminext Connect & Control kies je zelf de lichtsterkte. Op afstand bepaal je wanneer de lampen branden en op welk lichtniveau. Door de verlichting te dimmen in de stille uren, bespaar je energie en is er minder lichthinder voor de omwonenden.

  • Lagere kosten

    Op afstand het lichtniveau bepalen, minder onderhoudskosten en energie besparen.
  • Duurzaam kiezen

    De verlichting dimmen verlaagt de CO2 uitstoot en geeft minder lichthinder.
  • Meer veiligheid

    Verlichten op drukke momenten en waar het nodig is voor comfort en veiligheid.

Op afstand de verlichting besturen

stadskanaal connect en control

Bij Connect & Control verlichting worden alle armaturen voorzien van een Outdoor Lamp Controller (OLC). Ze vormen een intelligent netwerk. Omdat de OLC’s met elkaar en met de Luminizer software communiceren, kun je de verlichting op afstand besturen en monitoren. Je hebt de totale controle.

Om de verlichting te kunnen dimmen, krijgt elke groep lichtmasten een eigen dimschema, afgestemd op de behoefte aan verlichting. Zo kies je voor royaal verlichten in de spits en dim je de verlichting ’s nachts als het rustig is op straat.

Automatische storingsdetectie

Live schouwen is niet meer nodig bij Connect en Control verlichting. Is er een lamp defect, dan signaleert Luminizer dat direct.

De automatische storingsdetectie stelt je in staat de reparatie snel in gang te zetten. Zo brandt de lamp spoedig weer en dat is goed voor de veiligheid op straat.

 Real-time inzicht in de verlichtingsinstallatie

Luminizer geeft je inzicht in de statussen van alle lampen en verlichtingsonderdelen. Op het device management dashboard zie je in één oogopslag of er sprake is van een kapotte lamp, een VSA zonder spanning, een gateway die offline is of een storing in de communicatie.

Het beheer- en besturingssysteem controleert ook of de dimschema’s werkelijk zijn uitgevoerd zoals je dat vooraf hebt ingesteld.

 

 Slimme energierapportages

Met Luminext Connect & Control heb je inzicht in het werkelijke energieverbruik van de verlichtingsinstallatie. Van elke lamp wordt het stroomverbruik geregistreerd.

De rapportages helpen je om de juiste besparingsmaatregelen te nemen, de geplande levensduur van de armaturen inzichtelijk te maken en de dimschema’s te optimaliseren.

Luminext Connect & Control producten

Ontdek onze producten voor Connect & Control verlichting.

Meer weten over dynamisch verlichten?


We helpen je graag! Neem vrijblijvend contact op met onze account manager Marcel Hollanders en stel je vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marcel Hollanders

Account Manager